vrijdag 3 december 2010

B-day in Dixieland



Om de echte dag van mijn verjaardag te vieren zei Jaap vorige week: zullen we een nachtje in het Disneyhotel gaan logeren?
Dat leek mij nou een uitstekend idee.
Ik had natuurlijk grote pret toen ik het hotel ging bellen voor de reservering. "hallo, Disneyhotel? Ja, je spreekt met Mickey " :-)

Woendag eind van de dag zijn we erheen gegaan,(de taxichauffeur keek moeilijk, toen we het hadden over Disneyland. Ja, Disneyland, op Lantau island, probeerde ik nog een keer. Ahaaa...zei hij ineens...Dixieland...! Grinnikend keken wij elkaar aan. Op naar Dixieland!!Chinezen gebruiken vaak woorden in het cantonnees die verbasterd zijn van wat ze horen. Zo is een 'heineken' hier een ' helleke', verbasterd van 'heerlijk helder heineken'!. Anyway...Dixieland dus!) om savonds het vuurwerk in het park te kijken. Het hele park is al in kerstsfeer en we hadden zelfs sneeuw !








Daarna nog hapje eten in hotel,(met Mickey-ketchup natuurlijk) en een tukje in onze kamer.



2 december, my B-day!
We hadden bij ons pakketje in het hotel ook het ontbijt met de Disneyfiguren. Toch wel heel leuk!












De hele dag in het park rondgezworven, alle attracties in kerstsfeer 'gedaan' en tegen vijven helemaal op maar happy weer naar huis, waar we de dag in pyama op de bank hebben afgesloten met een mc-delivery hamburger :-)

Dat was met recht een happy birthday!

2 opmerkingen:

  1. Mickey, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Nog vele gezonde en happy jaren toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er gezellig uit allemaal....volgende keer willen wij ook weer mee !!!
    kus
    Naomi

    BeantwoordenVerwijderen