vrijdag 21 september 2012

hoeveel uur in een dag?!

Ik wilde jullie vertellen! Van Istanbul, van deze paar dagen in Nederland...maar er zijn niet genoeg uren in een dag - zelf niet als je ze dubbel-efficient gebruikt, zoals wij nu. Dus graag nog even geduld, verhalen volgen....het gaat goed met ons, dat wel! De plannen voor de opknapbeurt van 't Amstelveense huis zijn rond, de smoking en avondjurk voor de gala-avond van het congres volgende week in Londen hangen klaar, en daar waar kon hebben we de afgelopen dagen tijd met familie doorgebracht. (en met de schilder, de dakman, de tapijtman, de kleermaker enz.) Morgen vliegen we naar Londen, waar ons weer een week werk (Jaap), 'spouse-program' (Mickey) en social events (samen) te wachten staat. Als t net zo leuk en vermoeiend wordt als Istanbul was, staat ons een slopende, maar goede week te wachten! tot daarna!

maandag 10 september 2012

Reizend circus

Ik heb een vriendin die zichzelf altijd 'een reizend circus' noemt als ze veel op pad is. En zo kunnen wij onszelf ook wel omschrijven, deze maand!
Met de laatste doos nog meer net uitgepakt volgde het inpakken voor een maand 'op tournee' met twee congressen, de eerste in Istanbul, waar we nu zijn,  dan met een korte Nederlandse tussenstop naar Londen voor congres nummer twee.
Druk, veel reizen, maar weer erg leuk allemaal!