maandag 18 juli 2011

AustralieWe zijn alweer twee weken terug van een super leuke week in Australie. Natuurlijk is er hard gewerkt en goed vergaderd, maar daarnaast was er voldoende tijd voor leuke dingen.
Zondag overdag waren we naar een dierentuin met allerlei Australische dieren.
Kangaroos, uiteraard, die lui in het zonnetje lagen te loungen. Koala's, wat zijn die toch schattig, we hebben zeker een uur naar ze zitten kijken. Slangen, wombats, kookaburra-vogels, papagaaien, tasmanian devils...en het weer was ZO lekker! Zonnetje, graadje of 22, frisse lucht, heerlijk!!!
prachtig gekleurde vogels


Relaxte lifestyle....ook de uniformen komen met shorts!


Maandag, terwijl Jaap hard aan het werk was, heb ik gelunched met een food-blog-vriendin-die-ik-nog-nooit-gezien-had, Barbara. Erg leuk om elkaar zo in het 'echie' te ontmoeten!

Dinsdag was er tijd voor een stadswandeling (het door ons uitgezochte boottochtje ging uiteraard niet op deze dag wegens onderhoud aan het schip :-) ), het Maritiem Museum, en 'savonds diner bij Aria, van de aussie celebrity chef Matt Moran (die wij in HK op tv kunnen zien in de australische series van Masterchef).
Erg lekker en erg leuk!

Na het werk hebben we een auto gehuurd en zijn gaan rijden. Een van de lokale hoogtepunten onderweg: de avonturen van Gingerbread-man bij de gemberfabriek in Yandina - een prachtig voorbeeld van : hoe maak ik 'iets' (een park/attractie met een treintje, winkeltjes, een infocentrum EN de avonturen van Gingerbreadman, van he-le-maal niks :-)
De tocht naar het noorden bracht ons naar het prachtige Fraser Island - waarvan onderstaand een beeldverslag.

1 opmerking:

  1. Wat een gave foto's! En ook die van Frasier Island! Enne...je bent zeker wel in je nopjes dat je nu eens E I N D E L I J K het Gingerbread park hebt kunnen bezoeken!

    BeantwoordenVerwijderen