dinsdag 31 januari 2012

time flies

Het is ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Voor mn gevoel ben ik nog maar net terug uit Antarctica en Australie. Na 4 dagen in HongKong vertrokken we naar Nederland om daar met familie en vrienden Kerst en Oud en Nieuw te vieren. Met nog wat klussen in huis en een paar werkdagen in NL voor Jaap waren de twee gezellige weken daar ook zo voorbij, en zaten we ineens weer in het vliegtuig terug naar Hongkong, waar we twee redelijk normale weken hadden. Om vervolgens weer in het vliegtuig te stappen, naar Vancouver.
Deze keer blijven we er vijf weken, in een gemeubileerd appartement waar we ook de volgende keren zullen logeren.
Want voorlopig zijn we nog niet van het heen-en-weer reizen af. Jaap moet regelmatig hier zijn, en de beslissing om hier te gaan wonen is in principe genomen. Maar daar heb je een visum voor nodig en dat is in aanvraag. Zolang dat loopt is HongKong onze thuisbasis en zullen we, behalve naar Vancouver, ook naar Australie en Europa reizen in de komende maanden.

Vandaag is onze trouwdag, drie jaar zijn we getrouwd. Vieren doen we t samen op een later moment, vanavond hebben we zakelijke verplichtingen. We constateerden het vanmorgen samen nog maar eens een keer...never a dull moment! (and we love it...)

2 opmerkingen:

  1. ohhh wat zien jullie er mooi uit! 3 jaar alweer...XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, met alles wat jullie ondernemen vliegen de jaren voorbij. Proficiat met jullie 3e huwelijksdag.

    BeantwoordenVerwijderen