maandag 5 maart 2012

compleet

Jaap is ook weer thuis, we zijn weer compleet. Hehe, wat lekker! We hebben elkaar behoorlijk gemist maar beseffen ons ook dat dit nou eenmaal af en toe bij ons leven hoort: niet continu op dezelfde plek zijn. Soms uit eigen keuze, soms omdat het niet practisch is, of omdat er op de ene plek dingen moeten gebeuren - maar op een andere plek ook. Dan is het wel weer handig dat je met zn tweeen bent en het werk kan verdelen. Ik de practische zaken van de afgelopen weken in HongKong, Jaap in Vancouver. Met 'directievergaderingen' per telefoon op de meest vreemde tijden wegens de tijdsverschillen.
Er kwam ook nog spontaan een belangrijke meeting in NL op, dus Jaap is uit Vancouver eerst 'even' naar Nederland gevlogen en vier dagen later naar HongKong. Zo kon hij wel z'n verjaardag met de kinderen vieren, wat voor hem (en hun) wel erg gezellig was. Voor mij wat minder - maar ook dat is het 'risico van het vak', zoals mijn ouders dat vroeger altijd zeiden. Het hoort erbij.

En nu is het even tijd voor een weekje rust en bijkomen van al het geplan en gereis.
We gaan eens kijken of op een ander Thais eiland ook mangobomen staan...

5 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier en dat er maar heel veel mango's mogen groeien daar! Groetjes aan Jaap en 1 tip....regelmatig draaien...zodat je egaal bruin wordt!
  XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker samen genieten van zon,zee,strand. Jaap's verjaardag samen nog een keertje vieren en lekker bijkletsen. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee Mickey,
  Geniet van jullie vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Mickey, bedankt voor je lieve en leuke reacties. Haha, wat een goeie dat je dat nog wist van die honing. Ik maak de soep nog wekelijks - er zit groente in en de jongetjes eten het. Echt een goeie combi.

  Leuk om te lezen hoe het met jou gaat. Bijzonder hoe HongKong nu jouw plekje is en echt als thuis aanvoelt. Jullie hebben een bijzonder leven!

  He liefs van Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Mickey,
  Dank voor je reactie op ons blog, heel leuk! Mocht je iets willen weten over emigreren/integreren in BC, of over het werk dat ik doe, je kunt me altijd mailen en ik gebruik ook regelmatig Facebook.

  Herkenbaar dat reizen bij jullie ook in het bloed zit... :)

  All the best with your adventures & take care!
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen