zaterdag 5 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar

Lieve vrienden en familie, een heel goed 2013 gewenst!

Wij zijn bijna zonder het te merken 2013 in gerold. De werkmannen waren dan wel klaar in ons Amstelveense huisje, maar ons eigen geklus nog niet. Dus werden er boekenkasten en buro's in elkaar geschroefd, dozen vol boeken en spullen van zolder gehaald, lampen opgehangen, stoeltjes weggegeven aan mensen die we daar een plezier mee deden en gelukkig was er ook tijd voor de kinderen, voor de rest van de familie, en voor geplande en spontane etentjes met vrienden.
Ook werden de reis-en-werkplannen zodanig aangepast dat we eind januari bij het vieren van de 88e verjaardag van Jaaps vader kunnen zijn.
Dat betekent voor Jaap een keer extra heen-en-weer vliegen, terwijl ik, in plaats van voor twee weken mee terug naar Vancouver te gaan, naar HongKong vlieg om Ans en Chiel te voorzien van handigs en lekkers, en een schouder, hart onder de riem en rolstoelduwhulp. Chiel heeft 3 weken geleden een tussenwervelschijf in zijn rug gebroken en is na zn operatie nog rolstoelgebonden - heel heftig allemaal.
Ans houdt ons bijna dagelijks op de hoogte via haar blog.
Ik heb enorm veel zin om hen beiden te zien en te kijken waar ik wat kan helpen - maar vooral om lekker bij te praten en aan de koffie en dimsum te gaan met Ans!

1 opmerking:

  1. JAAAAAA!!! Kan niet wachten totdat je hier bent. Nog maar 1 nachtje slapen ;-) Ik heb je zoooo gemist! Tot gauw hier in HK! XXX

    BeantwoordenVerwijderen