zaterdag 14 december 2013

a birthday in the sun


 


Zo'n lekker dagje, ergens half november. Kopje koffie erbij, samen de agenda voor de komende weken en maanden doornemen.
Die zakenreis, check. Driedaagse vergadering, opgeschreven, check. Plannen voor kerst en oud en nieuw, gemaakt. Nederland in januari, allemaal geregeld. Oh, en dan is er ook nog 'iemand' jarig, en in januari zijn we 5 jaar getrouwd.
Nou, zei Jaap, IK ga iets gezelligs regelen voor je verjaardag.
Nou..LEUK!

Een week later zei hij: Maak jij nou maar even geen plannen voor de dagen rond je verjaardag.
Okee....?!
Geen plannen gemaakt. En natuurlijk stiekem bedenken wat-ie dan verzonnen zou kunnen hebben. Lekker uit eten en misschien blijven slapen ergens in de stad? Vancouver Island? Weekendje Whistler? Naar onze vrienden in Banff? Seattle? (hhm, nee, vast niet, zijn we net geweest) of misschien....Las Vegas? (makkelijk aan te vliegen vanaf Vancouver).
Geen enkele hint, alleen grijnzen van die man.

Tot woensdag de 27e.....Of ik misschien even een koffertje wilde inpakken....want we gingen de volgende dag op pad. Ja, vliegen. Voor een dag of vijf. Naar...HAWAII!!!!!!

ehh..DIE zag ik even niet aankomen! Wat GAAAAAAAF!!!



De meiden op kanoor hadden hem laten beloven dat hij het mij een dag vantevoren zou vertellen, "zodat ze weet wat ze moet inpakken". hihi.

Dus: bikini, jurkjes en slippertjes in de koffer, korte broeken voor Jaap, en hup, donderdagmiddag het vliegtuig in. Is nog wel zes uur vliegen maar dan sta je ook echt in de tropen...
Wat een superverrassing zeg.
We hebben een paar heerlijk relaxte dagen gehad op het eiland Maui. Palmen, heerlijk temperatuurtje, lekker gegeten, uitgebreide ontbijtjes op ons balkon, strandwandelen, ZALIG!
Een volgende keer gaan we ook wat meer van het eiland bekijken - er zijn bergen, een vulkaan, regenwoud, watervallen...echt paradijselijk.
 



Deze jongedame heeft een geweldige verjaardag gehad maar het allerleukste was natuurlijk zo enorm verrast te worden.

Jaap vroeg zich af wat hij dan voor volgend jaar moest verzinnen, na deze topper....eh, nou...wat dacht je van...gewoon nog een keer?!?!?
 

1 opmerking: