zaterdag 26 februari 2011

alle kanten op

Je kent dat wel. Van die dagen, weken dat je hartstikke druk bent - maar waarmee eigenlijk? Geen rust in je kont, heel veel 'dingetjes' te doen en te regelen, maar het gevoel hebben dat je voor geen meter opschiet, en nergens tijd voor hebt.
Tussendoor een zere, zeurende rare knie en veel hoofdpijn, bah. Jaap op reis, Jaap weer terug, eten met vrienden, nieuwe mensen ontmoeten, een nieuw hongkongs plekje zien (dank je Rina, was heel gezellig!) toerist in eigen stad spelen en uitpuffen op de bank.
Verbaasd constateren dat er toch een hele hoop van die 'to-do' list quasi-ongemerkt gedaan is.
Maar t voelt een beetje zo:Gauw meer!

6 opmerkingen:

 1. Lekker om van een "to-do" list af te strepen! Maar groeit jouw lijstje, net als die van mij, onder ook gewoon aan? (Da's dan weer jammer...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Puntje voor morgen: koffie drinken met mij!
  Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @fiona:ja!dat heb ik nou ook altijd. En ook van die dingen die van briefje naar briefje verhuizen, en zo rustig 6 maanden op het lijstje staan...maar als ik het niet opschrijf vergeet ik het.
  @ans:dat is geen 'moetje' maar een plezier! Fijn dat je er weer bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond het ook heel gezellig. De brownies zijn op, moest van Lars nog om het recept vragen. En tijdschriften, dat sla ik niet af, ook al is het hier bloedheet en sneeuwt het in het blad. Dus nog een keertje Tai Po?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Rina: er verschijnt binnenkort een brownies-recept,met deze erbij als variatie, op Swan's Place! En nog een keertje Tai Po, leuk!, nu met tijdschriften, als ik ze niet weer vergeet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mickey, Dank voor je leuke reactie van laatst op mijn blog. Ik heb in de tussentijd alweer gemaild met Bes. It's a small world!
  Hoe is het met jou? Het klinkt allemaal heel fijn daar met jouw lieve man in HKG.
  Goed van je te horen en ik volg je via je blog!

  Liefs van Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen