zondag 19 juni 2011

een relaxed weekend

Na alle rarigheden van de voorgaande week was ik wel toe aan een gezellig weekend. En dat is goed gelukt! Vrijdag overdag eerst gezellig gelunched en bijgekletst met Rina, Loes en Ans. Rina is met haar gezin (man en 3 kinderen) bijna een jaar geleden in HongKong komen wonen, ook voor werk van haar man en via Ans heb ik haar ontmoet. Nu gaan we in verschillende samenstellingen af en toe shoppen, lunchen of aan de koffie en over twee weken met zn allen (Rina met gezin, Ans & Chiel, Jaap en ik)uit eten voordat iedereen weer over de aardbol uitzwermt.

Voor 's avonds had ik afgesproken met oud-collegaaatje-die-nu-vliegt Maaike, die(werkend) in HKG was en een vriendin had meegenomen. We hebben heerlijk sushi gegeten ergens in Causeway Bay,


en daarna aan de cocktails op het terras-with-a-view Sevva. Lekker bijgepraat en bijgeroddeld, erg gezellig!


Zaterdag was de uitslaap-en-bijkom-dag. Al maanden geleden had ik ergens gelezen dat 'men' zei dat de hamburger in de lobby van het Intercontinental Hotel (bij ons om de hoek) een van de beste hamburgers in HongKong is. Tsja, dat moest natuurlijk ook een keer onderzocht worden dus dat hebben wij zaterdagmiddag maar eens gedaan.
Het is jammer dat het decor van deze lobby zo vreselijk oldfashioned is - want de hamburger was inderdaad heel erg lekker - en ik heb nog nooit eerder mn blikje cola op deze manier geserveerd gekregen :-).
Een gezellig, niet al te hard, live muziekje erbij en natuurlijk een 'unbeatable' view!


Na ook nog een ernstig lekker toetje zijn wij in het spacemuseum naar een Imaxfilm over de Hubble-telescoop gegaan (die over vliegtuigen hadden we vorige week met GeertJan al gezien :-), nog even bij Ans & Chiel langs die voor ons iets bij de Ikea hadden meegenomen (en een bakkie natuurlijk)en hebben de avond tevreden op ons bankje doorgebracht, en de planning voor de komende weken doorgenomen.


Vandaag, vaderdag, begon met grote lol toen we dit sms-je binnenkregen....hahaha, wel lief, niet, van het management van ons gebouw!!


We hadden weer met Maaike en Martine afgesproken, deze keer mocht Jaap ook mee. Brunchen op het terras bij BLT, genieten van het uitzicht. Stralende zon, wel heet maar niet al te vochtig, klein briesje erbij..heerlijk! En een relaxte lunch was het. We hebben er van een uur of een tot half zes gezeten! Eerst brunchen, toen toetjes, koffie, en ach, we zaten zo lekker, toch ook nog maar een flesje wijn...Zo horen weekenden te zijn!

2 opmerkingen:

  1. wat fijn om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben!
    was de Hubble Imax film niet geweldig? De moeite waard!
    Yolanda Niemoller

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker hoor! Vond je er al zoooo relaxed uitzien! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen