dinsdag 14 juni 2011

rare week

En ik maar denken dat ik, als ik terug zou zijn uit NL, toe zou komen aan al die klusjes die er nog lagen "omdat het rustig zou zijn in juni".
Nou, vergeet het maar! De klussen stapelen zich op en ik ben druk(& druk geweest) met een hoop andere dingen de afgelopen twee weken.

Zo was er 'voor het laatst' lunchen in HongKong met vriendinnetje(en oud KLM-collega) Katrien uit Macau, die naar Sydney gaat verhuizen (ook erg leuk om daar te gaan lunchen natuurlijk, maar niet echt naast de deur).
Het hoort erbij, bij het leven in het buitenland, maar afscheid nemen is nooit leuk.Zo stond GeertJan plots op de stoep en is de week met hem voorbij gevlogen met gezellige etentjes, leuke dingen doen, goede gesprekken, lekker lunchen en gisteravond met hem en Lot naar onze favoriete sushitent, voordat we hem weer naar t vliegveld hebben gebracht.

Zo was er twee keer raar/naar nieuws uit NL dat voor de nodige emoties heeft gezorgd.(en dan zit je toch wel ver weg)
Zo is Jaap zo ongelooflijk druk dat we blij waren elkaar even een uurtje te spreken toen hij gister wat eerder uit het werk kwam en Lot en GJ nog bij het zwembad lagen.

Zo is het daarbij ook nog eens behoorlijk heet en klef dus de behoefte om 'lekker naar buiten te gaan' is vrij klein!De Very hot weather warning hangt alweer de hele week in de lift.En dan word ik moe. En onhandig. Laat dingen uit mn handen vallen, ga boodschappen doen zonder het net gemaakte lijstje, gooi sinaasappelsap inplaats van melk in de koffie. Mn hersenen doen het niet meer. En (en dat heb ik niet vaak, maar nu wel!) word ik vreselijk chagrijnig (zeg maar rustig: agressief :-) )van dingen waar ik toch helemaal niks aan kan doen, zoals heel langzame liften, voordringende chinezen en muziek in de mall waar de supermarkt is die ZO hard staat dat je elkaar niet eens kan verstaan.

Gelukkig is daar dan vriendin Ans op de 7e verdieping die altijd klaar staat met kopjes koffie, heel lief een leuk kookboek kado (ik ga er vandaag uit koken!) en goede ideeen als: 'tea-en in het Hyatt' of 'laten we naar de le-Creuset-winkel in Central gaan'.
Kijk, daar knappen we weer van op!!

2 opmerkingen:

  1. Gaat het weer mevrouw Droge? Is er weer wat gebeurt in NL?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms zit het mee, en soms zit het tegen....
    In ieder geval fijn om Ans in de buurt te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen