woensdag 4 april 2012

korte update

* nog geen nieuws op het werkvergunningen-front. We zitten in de molen, hebben een medical gedaan, onze 'verklaring van goed gedrag' is onderweg ergens tussen gemeente Amstelveen, kantoor in Apeldoorn, immigration lawyer in Vancouver en de ambassade in Berlijn. Wij wachten af...
*Mickey is nog in HongKong and enjoying Asia a lot, genietend van life, food en vriend(inn)en hier en een ge-wel-dig lang weekend Bangkok vorige week. Oh ja - en ze organiseert alle reizen, op dit moment weer een dagtaak ;-)
*Jaap is voor meetings in Vancouver maar springt (Goede) vrijdag weer in het vliegtuig deze kant op - om dan zondag door te vliegen naar Adelaide, Australie voor werk.
*Mickey zou eerst niet mee gaan naar Australie wegens de mogelijke verhuizing eind april. Die laat nog even op zich wachten, dus gaat ze toch mee (dank-je-wel Frequent Flyer punten) en plakken we er (gewoontegetrouw) een dag of 4, 5 'leuk' aan vast. 't Wijngebied Barossa Valley staat op het programma, eten met vrienden in Adelaide en mogelijk een bezoekje aan Kangaroo Island. Als Jaap daarna in Adelaide werkt gaat Mickey Adelaide-stad ontdekken.
*Na Australie even 3 dagen op adem komen in HK om daarna weer naar Vancouver te vliegen, nu samen, vanuit daar, in mei, Nederland met een (werk) bezoek te vereren, en eind juni weer naar HongKong.

Tenminste, dat zijn nu de plannen. Wij wachten af of ze zo blijven - en houden u op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten