dinsdag 1 december 2009

ja maar, wanneer dan?

Ik heb het me al vaker afgevraagd. Met name met oud en nieuw, als je je in een andere tijdszone bevindt dan thuis. Wanneer is het dan nieuwjaar? Als het middernacht is daar waar je bent? Of in Nederland? Of gewoon de hele tijd dat het 'ergens op de wereld' nieuwjaar is?
Kijk, dat dillema heb ik vandaag natuurlijk ook. Wanneer is een mens jarig? Was dat gister om middernacht in HongKong? Of pas 2 uur en 13 minuten geleden, toen het in Nederland 2 december werd? Ik ben tenslotte in Nederland geboren. Of ben je pas echt jarig als het je geboortetijd is geweest? Maar in welk land dan? Hihi. Wij zijn het vanaf middernacht hier al aan het vieren, met een drankje, kussen en k'dootjes. Of eigenlijk al langer, met koffie en appeltaart afgelopen zondag voor de nieuwe nederlandse vriendjes en vriendinnetjes, en alvast kaartjes en chatten van/met vriendinnen gister. Eigenlijk moet ik ook een balans gaan opmaken. Dat schijnt zo te horen als je 40 wordt. In het kort: Life is good.
En ik zeg: Happy New Year to me!

5 opmerkingen:

 1. Happy happy happy 40!!! Vier-se!n xx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy Birthday to you!
  Happy Birthday to you!
  Happy Birthday dear Mickey!
  Happy Birthday to you!

  En ik zou zeggen, gewoon 31 uur jarig zijn dat is dan weer het voordeel van die verschillende tijdzones :) Je bent in ieder geval goed bezig met appeltaart, kussen, cadeaus etc. Laat je maar goed verwennen!

  Liefs Ryanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zeg hoe langer hoe beter. Zo'n verjaardag moet lekker 7 uur langer gevierd worden.
  Hele fijne verjaardag eneen te gekke dag daar in het Peninsula!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hiep hiep hoera!!

  Doe Felix de groeten.

  Ben erg jaloers ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In ieder geval gewoon gefeliciteerd waar je ook woont of bent, vandaag ben je gewoon jarig!! Hieperdepiep HOERA!!!

  Moqub/Lies

  BeantwoordenVerwijderen