donderdag 31 december 2009

2010, het begin

Het is tien voor tien smorgens, op 1 januari 2010. Wat een prachtig jaar hebben wij afgesloten.
Gisteravond hebben we heerlijk gefeest en gelachen en gegeten en afgeteld en geproost en gezongen en hier en daar zelfs gedanst. Hoedjes op, toeters erbij, champagne in de hand. Met de boys, op onze vaste stek, met uitzicht over 'onze' Victoria Harbour, in onze nieuwe stad.
2009 is goed voor ons geweest. De bruiloft, onze move naar Hongkong. Aftasten hoe het hier zou zijn, zowel zakelijk als privé. Ieder voor zich, maar vooral ook wij samen.
En het gaat goed! Jaap is als een vis in het water in zijn werk en komt dagelijks thuis met verhalen, bijna altijd met een lach en verwondering over hoe anders het zaken doen hier is.
Ik heb het voorlopig heerlijk naar mijn zin als niet-werkende en CEO van ons doen en laten.(noem dat maar niet werken!!) Ik heb nieuwe mensen ontmoet, ben begonnen met het schrijven van twee blogs, kom toe aan 'mickey'dingen als lezen, taartjes bakken, schrijven en reisburo spelen. En wie weet, in 2010 nou ook eens aan die yoga :-)
We genieten van de mogelijkheden die het leven hier biedt, de zakelijke reizen die we soms samen kunnen maken, de privéreizen naar prachtige plekjes, deze stad met z'n vele, vele gezichten en verleidingen, het lekkere eten :-) (variërend van de goedkope en heerlijke ' flied lice' om de hoek tot en met de sterrenrestaurants een hoek verder...!), en van het samen zijn. Gewoon lekker thuis, op de bank, dvdtje, bakkie, goed gesprek of lekker dollen - we passen.
En kijken er naar uit van 2010 een minstens zo goed, zij het misschien net 'effe' minder turbulent, jaar van te maken.

Vanuit HongKong wensen wij iedereen een heel goed 2010!

2 opmerkingen:

  1. Hi Mick,

    gelukkig nieuwjaar (voor jou en Jaap) vanuit een zonnig 010!! Blijf vooral lekker schrijven, vind het fijn om te lezen hoe het met jullie gaat.

    Moqub/Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Happy New Year! Heerlijk om te lezen dat het zo goed met jullie gaat. Het leven is mooi. Volgens mij was er bij jullie schitterend vuurwerk. Toch een beetje jammer dat ze dat hier niet doen op 31 dec. Liefs Inez - Tjeerd en de boys

    BeantwoordenVerwijderen