zondag 28 november 2010

Weekend

Het was weer een lekker weekend.

Vrijdagavond traditioneel het weekend ingeluid bij BLT, met Jaap en Dick, een collega uit Apeldoorn die hier af en toe langs wipt voor of na werk in China. We zaten buiten, prachtig blijft dat uitzicht toch, vooral nu met alle kerstversieringen op de gebouwen aan de overkant. 't Was al niet koud maar de terraskachels brachten extra warmte en gezellligheid.

Zaterdag lekker uitgeslapen, gerommeld, wat boodschappen gedaan, op zoek naar mijn verjaardagskadootje, en 'savonds uit eten met Ans&Chiel, Jesse, Jos, en Bram&Kamilah (vrienden van hun). Ter gelegenheid van de beide verjaardagen van Jos en mij, allebei op 2 december.(samen worden we 75 :-) )
De twee restaurants die we eigenlijk wilden waren vol en zo gingen Ans en ik op ontdekkingstocht in een van de nieuwe malls hier in de buurt, en kwamen terecht bij een leuk uitziend restaurant in 'the One',waar de hogere verdiepingen allemaal restaurants bevatten. Wat een uitzicht!!!!Dat we niet de enige waren die daarboven van het uitzicht wilden genieten bewees de rij voor de lift :Het uitzicht was geweldig, het restaurant niet zo goed, de avond wel heel gezellig en mn k'dootje (kookboek Nigella's Christmas) helemaal goed!

Zondag hebben Jaap en ik de zoektocht naar k'dootje, salontafeltje en lamp-voor-boven-de-eettafel voortgezet.
En dan komen we toch altijd op zulke fijne plekjes terecht :-). We waren bij de G.O.D in Causeway Bay(Goods of Desire, een soort trendhopper van HongKongse makelij, erg leuke dingen hebben ze daar!) en daar bleek een heerlijke koffie/lunchtent in te zitten, met erg goede Eggs Benedict.
Kan je me heel blij mee maken...dus heerlijk uurtje gezeten met eitjes, rose-milk-tea(cappuchino voor Jaap), de krant en een culinair tijdschriftje.Na zoektocht (niet geheel geslaagd) en koffie liepen we naar buiten en vond ik ergens op een 3e verdieping deze reclame...hihi, ik hou toch zo van deze stad!! Dat koppie van die ouwe knar!!!!

2 opmerkingen:

  1. Zier er goed uit! Ik bedoel die Eggs Benedict dan hè!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik blijf het een raar vinden. Kerstsfeer gecombineerd met eten op het terras. (Terwijl hier vrijdag de eerste sneeuw gevallen is.) Maar zo te lezen hebben jullie een heel lekker weekend gehad.

    BeantwoordenVerwijderen