zaterdag 7 november 2009

oude en nieuwe vrienden

Deze week heb ik via skype contact gehad met Moucky. Moucky kwam toen hij 15 was als uitwisselingsstudent naar Nederland en heeft toen bij ons/bij mijn ouders gelogeerd. Ik was toen 3.
Hij is altijd een ' friend of the family' gebleven en al spreken we elkaar heel erg weinig, het was ontzettend leuk zijn stem weer te horen en de afgelopen jaren proberen in te halen. Brengt veel herinneringen boven. Zo veel mensen zijn er niet die weten waar je vandaan komt, die je 'nest ' kennen. Heerlijk en een beetje emotioneel.

Deze week heb ik ook nieuwe mensen leren kennen.
Twee nederlanse mede-expat-sters, die beide ook een blog bijhouden.
Sanne schrijft ook stukjes voor de Wereldkrant, ik kreeg een stukje door haar geschreven doorgestuurd van weer andere nederlandse vrienden die in Portugal wonen, heb via dat stukje haar blog gevonden en zo is het balletje gaan rollen. Dat balletje bracht ons tot heel gezellig koffie drinken en lunchen afgelopen dinsdag.
En Ans, die ik weer via Sanne's blog vond, en bij mij om de hoek woont. Maandagmiddag op de koffie. 't Was ineens al 5 uur. Supergezellig en vanavond gaan we dan ook met medeneming van onze echtgenoten uit eten. Kleine wereld: de man van Ans werkt voor iemand die hiervoor heeft gewerkt bij het bedrijf waar Jaap nu voor werkt...

Gezellig, in elk geval!

1 opmerking: