zaterdag 23 oktober 2010

weekend, jetlag & visjes

Pffff, gek wordt je van die tijdsverschillen. Twaalf uur vliegen is al vervelend genoeg, maar dat is nog wel te doen. Het is het tijdsverschil dat je elke keer nekt. Mijn lijf vind het belachelijk dat ik om twee uur snachts HK tijd 'al' naar bed ga ( = 8 u savonds in NL) en ik heb mezelf net met veel moeite om 10 u (6 u smorgens in NL) mn bedje uit gesleept. Maar echt wakker wil ik mezelf nog niet noemen...Gelukkig is het heerlijk weer en hebben we zelfs en zonnetje. Over een uurtje gaan we gezellig met Ans en Chiel naar Lamma Island om lekkere visjes te eten bij ons favoriete 'Lamma Hilton'. Eerst uurtje varen, dan lekker lunchen, echt zondag, heerlijk!


Vrijdagavond hebben we het weekend ingeluid bij BLT, 'ons' steakhouse aan de boulevard met fantastisch uitzicht op de skyline. We worden daar als oude vrienden binnengehaald en altijd enorm verwend door de bediening en de chef. Extra hapje vooraf, extra toetjes, even een praatje, zo vroegen ze zich bezorgd af hoe het nou toch kwam dat mijn arme echtgenoot er vorige week alleen zat...hihi. We hebben eens heerlijk de afgelopen weken en de toekomst doorgesproken. Onze 'directievergaderingen', noemen we dat.


Gister is lummelend in huis doorgebracht met het up-to-date proberen te krijgen van onze plannen voor de komende weken en maanden. Door Jaaps werk kunnen we daar nog niet veel aan plannen :-). In elk geval zijn we t/m 5 november 'grounded' in HongKong, onze paspoorten liggen bij de immigratiedienst voor de verlenging van onze verblijfsvergunning.

1 opmerking:

  1. Een raar gevoel hé, om tijdelijk zonder paspoort rond te lopen. Gelukkig had je hem voor Lamma Island vandaag niet nodig!

    BeantwoordenVerwijderen