zaterdag 18 augustus 2012

hierom, dus....
We zijn nog niet over, misschien morgen, het is pas zaterdagochtend! We zijn/ik ben veel in het huis en het begint echt wat te lijken.


Dit was de week van de 'mannetjes'. Een mannetje voor TV en internet, een mannetje om de schoorsteen te vegen, mannetjes die de koelkast kwamen brengen ( die net niet door de voordeur paste....voordeur eruit, deuren van de koelkast eruit...you get the picture?! ) , mannetjes die onze niet-passende kledingkasten meer passend kwamen zagen. Een mannetje voor de lekkende vaatwasser (nog niet opgelost), een mannetje om een waterlijntje op de koelkast aan te sluiten, een mannetje om....


Maar intussen doet Vancouver vreselijk zijn (haar?) best om ons hier welkom te laten voelen. Het is al bijna drie weken prachtig zomerweer (en iedereen zegt dat dat zelden zolang achter elkaar is) dus uitpuffen van de klussen doen we op ons heerlijke balkon-met-zeezicht, we hebben zeemeeuwvriendjes die op de schoorsteen loungen en zien prachtige sunsets. (als we dat halen - en niet al uitgeput in ons oude huisje op de bank zitten...!)
1 opmerking:

  1. Prachtig! Als je dan toch moet verhuizen, dan is zo'n uitzicht niet vervelend hoor!XXX

    BeantwoordenVerwijderen