dinsdag 25 mei 2010

huiselijkheden

Gister is Ilse aangekomen!!! De foto is niet helemaal scherp maar zegt genoeg. Heerlijk om haar hier te hebben, dat gaan gezellige dagen worden!Voordat Ilse arriveerde is er hard gewerkt door Jaap en mij. Zondag hebben we de dag besteed aan onze vrienden van de Ikea :-).

's ochtends met een grote kop koffie, de ikeagids, de plattegrond van het huisje en een lineaal onze kledingkasten en andere nuttigheden bedacht en uitgetekend, en een overzichtelijke lijst gemaakt. Dat maakte het inkopen doen aan het eind van de middag bij de Ikea een heel stuk makkelijker. Bank en kasten zijn besteld en jawel, ook hier serveren ze de Zweedse gehaktballetjes!! We konden het niet laten...Dinsdagmorgen zijn we terug gegaan naar Horizon Plaza - het hongkongse equivalent van de meubelboulevard. Een gebouw van 27 verdiepingen waaraan je op geen enkele wijze kan zien dat hierin meubelzaken verstopt zijn! Je moet het maar weten...
Het chinese antieke kastje was bij 2e bezichtiging nogsteeds erg mooi en wordt nu vrijdag bij ons afgeleverd,(dan zijn we toch in ons nieuwe huisje wegens Ikea, die voor een zeer gering bedrag de boel komt afleveren EN in elkaar zetten) evenals twee prachtige antieke houten raampanelen, die we als decoratie aan de muur gaan hangen. Mijlpaal: we hebben ons eerste antiek gekocht !(nooit gedacht dat ik dat nog eens zou doen, ik hou helemaal niet van 'ouwe rommel', grijns)
We vonden het kastje zo mooi dat we net zo lang met de dingen in ons huisje geschoven hebben op de plattegrond tot we er een mooi plekje voor hadden.
Ok, nog een keertje dan, omdat we er zo blij mee zij: ons uitzicht op Victoria Harbour en HK Island vanaf de wooonkamer:

3 opmerkingen:

  1. Gedver zeg! Heb jij geen gebouwen voor je uitzicht staan??? Hihi, prachtig kastje trouwens. Ik hoop straks de eerste 2 foto's te kunnen zien maar "Info-web" heeft het weer overgenomen.Grrrr...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mickey, ik spreek uit ervaring als ik zeg dat Ans en Chiel leuke buren zijn! GEZELLIG ZO SAMEN. Jullie hebben daadwerkelijk een mooie woning. En daar komt het kastje helemaal tot zijn recht. Het uitzicht is in een woord prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. BlueHost is ultimately the best web-hosting company with plans for any hosting requirements.

    BeantwoordenVerwijderen