vrijdag 21 mei 2010

verhuizenHet is een lang weekend hier in HongKong. Het is Buddah's verjaardag, dat gevierd wordt oa met het Bun Festival, met hoge torens gemaakt van Lucky Buns, en lange optochten met muziek, dragondances en prachtig uitgedoste chinese kindjes die op een paal boven de menigte uit worden gedragen - alsof ze zweven. Vorig jaar hebben wij, toen Naomi en Wouter met de kindjes hier waren, van dit festival genoten op t eilandje Cheung Chau - wat prachtig!

buntower


lucky buns


dragon dance


prachtige kindjesDit jaar was het anders. Wat doen wij nederlanders met een lang weekend? Juist.....Naar de meubelboulevard!!!! :-)

Vorige week hebben wij de sleutel ontvangen van ons nieuwe huisje, en half juni verhuizen we (eerst nog gezellig druk met bezoek van Ilse, en Jaaps werk) naar een 'leeg' appartement. In ons eigen buurtje. OP DE 27e VERDIEPING!!!!! Met geweldig uitzichtover Victoria Harbour. In een gebouw dat 'the Pinnacle' heet en waar Ans en Chiel ook wonen, hoe gezellig!!!

Dus tsja, dan moet je je vrije weekend besteden aan meubel-shoppen....!

(en aan uit eten met vrienden, gisteravond gezellig met 8 man-en-vrouw uit eten geweest. En aan cultuur, vanavond gaan we naar de musical Chicago. Heerlijk en gezellig, 3 dagen samen vrij!)

Wat een uitzicht!


Een huisje met een echte gang :-)


EN...een echte keuken!!!

3 opmerkingen:

  1. Heel veel geluk in jullie nieuwe appartement!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit, jullie nieuw huisje! Je zal wel dolgelukkig zijn met een echte keuken, jou kennende ;-)
    Ben heel benieuwd naar hoe het er allemaal gaat uitzien, gauw foto's sturen!
    dikke zoen, Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen