maandag 31 mei 2010

een half huisje
Met de komst van Ikea met de halve inhoud van hun showroom hebben we nu de basics in huis: de bank staat, we hebben voldoende kledingkasten en iets om straks de tv op te zetten. Ook is vrijdag ons superlekkere nieuwe bed afgeleverd, ons antiek staat, en de eettafel. Er zijn al wat kopjes en bordjes in de keuken, een waterkoker, het begin is er!

De volgende stap is straks de verhuizing op 14 juni. En waarschijnlijk nog wel wat 'dingetjes' die ik tussendoor vind en er vast heenbreng. Het gaat zo'n leuk huisje worden! En dat uitzicht..:-)7 opmerkingen:

 1. Het ziet er nu al supergezellig uit! En dat uitzicht... Zucht. Wij kijken straks weer uit op bakker Hartog....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waar hebben jullie een nieuw bed voor nodig. Met dat uitzicht doe je toch geen oog meer dicht! Ook 's avonds zal het adembenemend zijn.
  Mr. Ikea inhuren was een goed idee. Die service wordt hier helaas niet geleverd. Dus afgelopen weekend heb ik ligbedden en een tuinset in elkaar geschroefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja, je weet toch wel dat je ook naar voetbal moet kijken op 14 juni he? In het oranje! Met de rest van de Dutchies in Grappa's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. uhm, oef, kreun, voetbal? Oranje? Grappa's?? de 14e? Don't think so... Jij gaat natuurlijk
  :-))??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. velen zouden al tevreden zijn met jullie uitzicht wanneer ze het als poster aan de muur hadden hangen. Jullie zijn bofferikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Fiona: haha, ja, maar liggend vanuit het bed is het uitzicht ook erg prettig. Gordijnen zijn minder hard nodig! Staan je mubels?
  @Ans: als jij gaat ga ik ook. Misschien.
  @Capy: dat is natuurlijk het plan voor als we eens terug moeten,dan hangen we dat in Amstelveen aan de muur :-)
  En bofferikken, dat zijn we zeker!!

  BeantwoordenVerwijderen