woensdag 29 september 2010

nederland

Jaaps werkgekte dendert hier rustig door, er is een regeeraccoord en eén van de drie hoofdrolspelers gaat maandag de rechtbank in, aangeklaagd wegens aanzetting tot haat en discriminatie, de ov chipkaart werkt zo slecht dat volgens de krant de NS de poortjes gaat open zetten (maar de NS beweert van niet), en we hebben beiden onze vluchten moeten veranderen en slechts met veel moeite(en extra geld) komen we beiden op de min of meer gewenste tijdstippen terug in HongKong.
Maar vandaag schijnt het herfstzonnetje (na veel regen), er is zelfgemaakte appeltaart met appels uit de tuin van schoonzus&zwager, er zijn vrienden, familie, ons amstelveense huisje met de openslaande deuren naar de tuin en goede plannen voor de komende weken.

Oh , en niet te vergeten vanaf morgen de dwaze dagen bij de Bijenkorf ;-)

Life is good!

3 opmerkingen:

 1. Nu al een regeer akkoord???? :-))
  Waarom moest je de vlucht veranderen dan? Je wou natuurlijk de Bijenkorf in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaap en ik zouden samen op 3 oct terug vliegen,dat was ook geboekt, en nu gaat hij de 2e hier weg en ik pas de 20e :-)

  En ja, als je om de hoek bij een Bijenkorf woont ben je moreel en fysiek verplicht om om 8 uur de opening van de dwaze dagen mee te maken en te rennen naar de beste aanbiedingen !! Iets nodig?! aanbiedingen staan ook online en ik ben dol op knokken om beehaatjes en crèmmetjes, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, in Gouda had men welliswaar geen Bijenkorf maar het Prijzencircus van V&D kwam dicht in de buurt. Dat mis ik hier wel een beetje. Online-shoppen is toch minder leuk. :(

  BeantwoordenVerwijderen