donderdag 30 december 2010

last week:macauVorige week zijn we met zn vieren twee dagen in Macau geweest.
Gelogeerd in het prachtige, en GROTE, Hyatt (in de City of Dreams), in kamers bijna groter dan ons appartement en met een badkuip met uitzicht over Macau-airport.
De hoofdreden om te gaan, naast dat Macau gewoon leuk is en Ilse daar vorige keer niet geweest is, was het bezoek aan de show 'the house of the dancing water'.
Een soort Cirque du Soleil, maar dan, juist, met water.De piste in het midden was dan weer podium, dan weer een enorm diep bassin waaruit vanalles opdook, en van alles in verdween. Artiesten die van grote hoogte sprongen en nooit meer boven kwamen, althans, niet in het zicht van het publiek :-) Nu eens poetisch, dan spectaculair met vliegende motoren, lieflijke danseressen, stoere acrobaten, mooie muziek, prachtig theater, de show was echt spectaculair mooi!Na de show(die om 5 uur smiddags was) hebben we wat rondgelopen in de City of Dreams, heerlijk gegeten en in het casino Ilse de regels van roulette uitgelegd.

Ilse in the city of dreamsDe volgende dag zijn we Macau stad in geweest, om daarna naar Coloane te rijden voor lunch en eggtarts bij de enige echte Lord Stowe. (oh wat zijn die dingen lekker!).
In Macau stad en Coloane
Geen opmerkingen:

Een reactie posten