zaterdag 18 december 2010

ze zijn er!

Twee uur vertraagd, maar da's peanuts als je ziet wat een chaos het gister op de Nederlandse wegen en op Schiphol was.
Zonder bagage, want het vrachtluik ging niet open. Vastgevroren onderweg, was het verhaal?!?! Koffers worden morgen netjes naar hun hotel gebracht, dus 'light' konden we de taxi in. Met een verkeersdrukte zoals we die hier nog nooit gezien hebben!
Moe van de lange reis, en hongerig (leve BLT).

Maar...ze zijn er!!!Grappig was dat we op ze stonden te wachten en Geertjan ons belde met het verhaal van de bagage. De mensen naast ons draaiden zich om, zij stonden ook op hun kinderen uit Amsterdam te wachten. We stonden even wat te praten toen de dame ineens zei: hee, zijn jullie Mickey en Jaap?!
Hihi, ze had ons herkend n.a.v het blog! (Dat vind ik stiekem natuurlijk helemaal leuk). Ze vertelde dat zij redelijk 'nieuw' in HongKong zijn en ter inspratie ons blog weleens las, net als dat van Ans.
Ik moet zeggen dat ik zo in mijn hoofd heb dat ik onze verhalen voor onze vrienden en familie opschrijf, of misschien voor mn oud collega'tjes bij de KLM, en voor onszelf, als document en herinnering, dat ik er helemaal niet bij stil sta dat een heleboel andere mensen het ook komen lezen. Hoe leuk!
Anna (goed onthouden hoop ik?!) en Jaap, geniet van jullie kinderen hier en als je/julie in het nieuwe jaar een keer zin hebt/hebben in koffie of een borrel, laat even een berichtje op het blog achter!

3 opmerkingen:

 1. Wat een gave foto! Lekker genieten van elkaar!

  Wat leuk van Anna en Jaap! It's a small world!

  X Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé Mickey en Jaap,
  Hele fijne feestdagen met Ilse en Geertjan toegewenst. En de beste wensen voor 2011!

  P.s. de vijg-rozenthee jam smaakt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel Fiona, ook voor jou hele fijne dagen! Jouw jammetje staat nog veilig dicht te wachten tot de huidige pot leeg is :-)

  BeantwoordenVerwijderen