vrijdag 9 april 2010

Japan dag 3 : restaurants of Kyoto - my choice

Een keer moet je toch ergens naar binnen. Je krijgt vanzelf honger.
ik heb gekozen voor het restaurant met de witte of zwarte hel. Daar hadden ze iets van een kaart in het engels. Verwarrend was het wel. Beneden en boven een andere kaart. Heb maar voor boven gekozen.
Hoe leuk!!!
Boven gekomen mocht ik plaats nemen aan een grote tafel waar iedereen een eigen soort van barbecue-tje voor zich had. Van de kaart (gedeeltelijk begrijpelijk) heb ik wat lekkers gekozen (wagyu beef en groenten).De dame kwam mijn biertje brengen. En mn gloeiende kooltjes. En mijn hapjes....

Met een glimlach die weer niet van mn gezicht te meppen was omdat het zo leuk, zo gek en zo lekker was heb ik mijn hapjes gegrild. Met uiterste zelfbeheersing heel rustig aan gedaan. Wat een on-ge-loof-lijk lekker stukje vlees...een ervaring op zich om iets te eten dat ZO lekker is! (zei de dame die echt wel vaker iets heel lekkers te eten krijgt..!)
Vol aandacht en concentratie een blokje vlees op je grilletje plaatsen, op tijd omdraaien, niet te gaar, hoekje in een van de twee dipjes dippen en genieten met een grote G!1 opmerking:

  1. Wat een geweldige foto's! Krijg nu zelf ook meer zin om Japan te gaan ontdekken!
    X Ans

    BeantwoordenVerwijderen