maandag 19 april 2010

To fly or not to fly......THAT's the question!!Ik was/ben even in NL. De Hema moest nodig leeggekocht worden. Dus ben ik vorige week spontaan in een vliegtuig gestapt. Voor een weekje.
Met de vulkaanas in de lucht had ik mezelf al ingesteld op een extra weekje NL. En bedacht wat ik allemaal ging doen en wie ik dan lekker allemaal toch kon zien. Eerlijk is eerlijk, ik had het niet erg gevonden om volgende week pas terug te kunnen. Wel wat ongezellig, maar ja, Jaap zou komend weekend ook weer voor een week weg zijn, dus eigenlijk, eigenlijk kwam het wel goed uit.

Gisteravond is KLM weer begonnen met vliegen. En als ik de website mag geloven vertrekt mijn vlucht vanavond gewoon naar HongKong. Met een iets gewijzigde vertrektijd, maar hij staat gepland.
Met mij aan boord. Want ik durf het risico niet te nemen vrijwillig nog even te blijven. Stel dat die vulkaan volgende week weer opspeelt?!
(de Transsyberie Express is een serieuze optie natuurlijk. Of de Transmongolie Express. Maar toch...).

Intussen 'zou' er al een uur gevlogen moeten worden. Maar het is nog heerlijk vredig en stil boven mijn achtertuintje in Amstelveen.

Wij wachten af.....

Onderstaand een paar prachtige plaatjes geschoten door een van mijn oud-collegaatjes, van de afgelopen dagen op de luchthaven...

Er werd gevoetbald op het platform!

En koffie gezet voor de gestrande passagiers...Ik heb iemand horen zeggen: Ik heb weer eens echt gepraat met een passagier, daar komen we anders ook nooit aan toe! Petje af voor mn collega's! Hoop een paar van jullie vanavond even te zien.

3 opmerkingen:

 1. Nou op hoop van zegen dan maar! Hoop je binnenkort weer te zien :-) Goeie reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige foto's! Zit je nou in het vliegtuig of niet? Ik hoop het wel :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I hope you get home soon!

  Don't hate me.... but I managed to get a seat on eurostar and am home with my boys. A very expensive delay I must say.

  bon courage!

  BeantwoordenVerwijderen