zondag 13 juni 2010

HKG-AMS-HKG binnen 4 dagen

Zo, we zijn weer in HongKong, na een kort maar heel goed bezoekje aan Nederland.
De oma van Jaaps kinderen, Jaaps schoonmoeder (de moeder van zijn eerste vrouw) was overleden en dat zijn de momenten dat je graag bij elkaar wil zijn als familie.
Wij hebben de logistiek wat aan kunnen passen en zijn woensdagavond in het vliegtuig gestapt om donderdagmorgen aan te komen. Donderdag en vrijdag waren goede familiedagen, het was fijn om bij elkaar te zijn. De zaterdag hebben we besteed aan wat nederlandse inkopen doen en het temmen van de tuin in Amstelveen, en savonds rolden wij doodmoe het vliegtuig weer in. Nu voelen we ons door alle drukte, emoties en tijdsverschillen een beetje binnenstebuiten-ondersteboven-achterstevoren.

Maar het was goed en mooi en fijn om bij elkaar te zijn, en het was ook lekker om even in NL te zijn, een harinkje te eten, de frisse lucht te snuiven en kaas te kopen :-)

Vandaag en morgen wordt er verhuisd, wij moeten ons hele leventje hier in 30 dozen stoppen vandaag.
Zo gauw wij op het nieuwe stekkie weer internet hebben zijn we er weer!

2 opmerkingen:

  1. Jeemig. Geen wonder dat jullie nu helemaal geradbraakt zijn. Succes met alle dozen. Nog naar het voeballuh vanavond? Of geen enkele puf meer? IEDEREEN is er :-) dat wel natuurlijk ;-) Binnenkort lekker bijkomen in dat geweldige bed...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jaaaaaaaaaa, wij komen toch ook even relaxen hoor, vanavond bij Grappa's. Ben m'n nagels al oranje aan het lakken en ben naturlijk in het bezit van de laatste nl wk-snufjes. (armbandjes, beessies...).
    'k Neem de holland-editie WK m&m's ook mee!

    BeantwoordenVerwijderen