donderdag 17 juni 2010

verhuis'dingen', enzoOugh. Ok. Het valt een beetje tegen. Heen-en-weer naar NL (2x jetlag), de bijbehorende vermoeidheid en emoties, de verhuizing,(30 dozen schreef ik. YOU WISH!!!! Eerder 50),het nieuwe bed dat errug moet wennen (maar dat mag van hun website). Ik pak de ene doos naar de andere uit en de stapel wordt maar niet kleiner. De hoeveelheid op te ruimen en nog een plaatsje te geven zooi daarentegen wel. Koffiemachine gevonden - koffie niet. Pan gevonden en zin om te koken - maar geen bestek. Plankje verstellen in de kast zodat ik handiger alles kwijt kan - maar in welke doos zit die verrekte schroevendraaier? TV mannetje geweest - maar kabel past niet. Naar de Citysuper omdat Marketplace niet had wat ik nodig heb - en da's ineens veel verder lopen. En het is ongelooflijk bloody hot and sticky outside!!!!Kortom....ik heb me weleens lekkerder gevoeld. Jaap ook. Die heeft het bovendien deze paar dagen extreem druk op kantoor, moest elke avond zakelijk uit eten (niet echt gezellig) en moet zondag weer voor een paar dagen op reis. Zonder mij deze keer. Ik blijf lekker nestje bouwen.

Want....ons huisje is SUPER!!! Oh, dat uitzicht! En heerlijke airco zonder herrie! Een eigen wasmachine! Internet doet het, de kabeltv nog niet - maar onze abonnementskanalen wel (lekker kookprogramma's aan). De nieuwe Ikea bank zit lekker en mn uit NL meegebrachte kussentjes staan superhuiselijk. Het wordt nog wel wat, geef me een weekje en het leven (en ons huisje) ziet er weer heel anders uit.

En bovendien, even zeuren mag best. Dat schijnt wel mee te vallen, volgens Brits onderzoek, hoeveel wij vrouwen zeuren.
Ik ben weer gerustgesteld!

6 opmerkingen:

 1. Tjilp! Succes met jullie nestje! Het wordt vast prachtig. (Die ene week zeuren vond ik ook reuze meevallen. Volgens mij zeur ik veel meer. Maargoed.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind je helemaal niet zeuren :-)) Tot over een week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Mickey, ik ben weer bijgelezen hoor.
  Hoewel je super druk bent met de verhuizing heb je deze maand een record aantal berichtjes op je blog staan!
  En met alles wat je opnoemt kan ik me heel goed voorstellen dat je een paar off-day's achter de rug hebt. ('T is effe doorbijten)

  P.s. bedankt voor je verjaardagsfelecitatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, t'is nu officieel, je bent de bovenbuuf van m'n zus!!!! Hoop dat jullie heel veel woonplezier hebben in jullie appartementje en een beetje plezier van al die benedenbuurtjes!!!

  X Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat lijkt me echt een gedoe dat verhuizen, maar als je er eenmaal bent en het huis is klaar/ingericht, dan mag het ook wat zijn. Wat zijn jullie ervaringen met het verhuisbedrijf? Nog tips voor het internationaal verhuizen? Ik ben wel benieuwd, ik droom echt om naar een ander land te verhuizen. Bevalt het daar nog in Hong Kong?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke post! http://vergelijkverhuisbedrijf.nl

  BeantwoordenVerwijderen