dinsdag 29 juni 2010

pluk van de pettefletEindelijk scheen vanmorgen weer eens het zonnetje. Een mooie dag om ons zwembad uit te proberen. Een van de redenen om te willen verhuizen (behalve dat we graag iets voor onszelf wilden ipv gemeubileerd) was dat we ook wel ergens wilden wonen met wat meer faciliteiten, waaronder een zwembad.
Vanmorgen, nog voor half negen, daalde ik af naar het zwembad. Heerlijk in de schaduw heb ik een half uurtje baantjes getrokken, genietend van het uitzicht van de vele gebouwen om me heen, met airco-units die uit de ramen steken, de wasjes die in het briesje wapperen en de geluiden van de stad.Alleen was ik echter niet. Ik werd gezelschap gehouden door een aantal duiven die op de eerste trede van de trap in het water kwamen pootje baden. (mental note: zorg dat je geen zwembadwater inslikt). En tijdens het zwemmen kwam ik een kakkerlak tegen. Weet nogsteeds niet of-ie verzopen was, of ook aan het baantjes trekken.
Ik keek omhoog naar ons hoge, smalle gebouw en moest ernstig grijnzen. 't Was toch net de Petteflet zo, inclusief Dikke Dollie de duif en kakkerlak Zaza!!

(overigens bleek dat rond negen uur de zwembadmeneertjes kwamen die vakkundig de verzopen kakkerlakken en verdwaalde blaadjes eruit kwamen schepnetten)

En ons huisje? We verkeren in de staat ' driekwart klaar'. Meer foto's als 't af is!

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk!

  ...En wat een gezellige badjassen hebben die zwembadmeneertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PS: en Zaza klinkt toch ook een stuk minder bedreigend ineens. Gewoon een leuke buuf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Idd hele goede bedrijfskleding in het nieuwe huis. Het lijken mij wel uitersten qua uitzicht of het is briljant of je ziet helemaal niets. Succes met de laatste dozen. Misschien een leuk idee om een tijdje een webcam op je uitzicht te zetten en dat live op blog te laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb de pakjes net nog even bestudeerd en het zijn (zwem)broeken met bijpassende shirtjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen