zondag 1 augustus 2010

1 augustus

Het is alweer augustus. De laatste zes weken zijn gevuld geweest met hard werken, veel in vliegtuigen zitten, verhuizen, vele dozen in-en-uitpakken, spullen ergens neerzeten en weer verplaatsen, delivery-guys, vermoeidheid, verjaardagen vergeten (sorry Emma, sorry Malka, Antoine, Amelie!), kapotte airco's en koelkasten, nog een keer naar de Ikea, en grote hitte en nattigheid in HongKong.

Er was het WK met wedstrijden voor ons om 02.30 u snachts, geheel in het oranje in de kroeg.Er was een heerlijk weekend weg naar Phuket, etentjes samen en met vrienden, plannen maken voor het komende half jaar en die net zo hard weer moeten omgooien, we zijn op het meest ver-wegge eiland van HongKong geweest, op een zondag, want door-de-weeks kan je er niet komen. Jammer, want Jaap moest er werken. (half uur trein, 2 uur boot, ik heb wat gewandeld en in de schaduw gezeten, het was verschrikkelijk heet).
We hebben Shrek 3 gezien, in Imax en 3D, gaaf!

East Peng Chau, het ver-wegge eilandje met de gesteentes waar 't beroemd om is en de radartoren met muitende radar, de aanstichter van dit tripje.


Eigen zwembad'je' bij onze kamer op Phuket!


Brunchen met Chiel, Jesse en Ans.


Vandaag is het zondag, Jaap is net terug van een zakenreis, de wasmasjien draait, en wij zitten ieder achter onze computer. Het is heerlijk om een dag rustig samen thuis te kunnen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten