maandag 30 augustus 2010

travelling

We zijn alweer even onderweg. En het is weer heerlijk! Eerst waren we een ruime week in Nederland, lekker mensen zien, lekker klussen in huis en tuin, werken (klussen en werken met name door Jaap uitgevoerd :-)) en even heerlijk de nederlande frisse lucht opsnuiven.

met de meiskes op het nederlandse strandDaarna door naar Frankrijk voor een week vakantie in Jaaps huisje. Eindigen in Parijs, voor een stukje sightseeing en vrienden en (mickey's)familie zien.
En vandaag pakken we de koffers weer in en vliegen ieder weer naar een andere kant van de wereld: Jaap (moet) terug naar HongKong waar hem een enorme berg werk wacht, en meteen na eén nachtje in eigen hongkongse bed een reisje Singapore.
En Mick?! Ik ga naar New York! Oh yeah. I **heart** New York en waar de plannen er alweer twee jaar lagen om te gaan, worden ze nu uitgevoerd.
Over ruim een week trek ik mij dan blij en moegemuseumd en gewinkeld lekker niks aan van de lange reis terug naar HongKong.

2 opmerkingen:

  1. Jemig wat gaat de tijd snel!! Als Jaap zin heeft in een bakkie is hij natuurlijk van harte welkom! En jij nog heel veel plezier in NYC!
    Tot gauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oja, jullie gingen ook nog naar Parijs! Ik dacht dat je al in NY zat, maar daar vlieg je dan vast vandaag heen. Veel plezier!

    xx Rosalie

    BeantwoordenVerwijderen