vrijdag 6 augustus 2010

en toen waren het er nog maar drie

...coole vrouwen die op Kowloon wonen, bedoel ik.
Deze week is Sanne, onze coole nummer vier, terug naar Nederland verhuisd. Zo gaat dat in het expat wereldje, mensen komen en gaan, sommigen zijn hier voor een paar maanden, anderhalf jaar, sommigen for ever en sommigen weten het gewoon niet precies. Dat betekent dat je soms afscheid moet nemen van mensen die je eigenlijk nog maar net kent, maar waar het wel vreselijk gezellig mee is. En dat is gewoon even niet zo leuk.
Want met Sanne kan je supergoed lunchen in per ongeluk veel te dure tenten, en ze is nog beter in winkelen. Lees maar :-).Maandag hebben we nog even lekker geborreld, gekletst, gelachen en gedag gezegd. En ook tegen Sanne zei ik wat ik vaak tegen jullie in NL ook zeg: 'ik zeg gewoon: tot gauw'.
Veel geluk weer in Nederland lieve Sanne, Bauke en Bibi!(met dank aan Ans voor het beeldmateriaal. De oplader van mijn camera is tijdens de verhuizing zo'n beetje verwenen. Zit vast in een van die beroemde drie laatste dozen waar ik maar niet aan toe kom. Misschien dan dit weekend...?! )

4 opmerkingen:

 1. Maak die dozen nou eens leeg! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gegege :-) Wij hebben vanochtend het laatste stukje van jouw heerlijke cake opgegeten. Heel fijn als je nog niks in huis hebt en hee: er blijkt iets eetbaars uit HK mee te zijn verhuisd (zelfs als je niet zo van de taartjes bent)! De tassen zijn zo goed als uitgepakt, de eerste wasjes gedraaid. Nu moet de opslag nog leeg. En dan komt de boot uit HK - met AL die tassen, sjaals, riemen, slippers en ander spul waar de vrouw van tegenwoordig niet buiten kan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I recognise that handbag in your hands......

  Wayne has promised that next year when I go to Aus I can have a few days stop over in HK so we can play!!!! Youpi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Deb: Well spotted!!!
  And: YEY!!!!
  And CU SOON in Paris, Yey again!

  BeantwoordenVerwijderen