dinsdag 10 augustus 2010

kip

Nee, niet zo eentje om lekker aan het spit de doen, zoals benedenbuuf Ans vandaag van plan is.
Nee, zieke kip, zoals Jaap zo vleiend, maar niet geheel onterecht, zei, gister en vanmorgen: 'je ziet er echt uit als een zieke kip'.
En zo voel ik me dan ook.
Hoofdpijn-spierpijn-keelpijn-niezen-hoesten-snottekop.
Dezelfde buuf Ans had het maandag, ze stelde me gister, toen ik echt siekies in bed lag, gerust met: 'het is maar een 24-uurs griepje, hoor'. Dat griepje is vast naar boven gereisd, van de 7e naar de 27e. Anyway, Ans is weer op de been en ik voel me ook weer iets beter dan gister. IETS.
Dat mag dan ook wel, want vanavond vliegen we naar Nederland!
Lekker rustig aan dus vandaag, lekker thuis tutten, veel thee, water en bouillon drinken en een flinke middagdut. Paracetamol, vitamines, neusdruppels en een berg zakdoekjes binnen handbereik. Daarna alles in een koffer schuiven, net doen of er niks aan de hand is en lekker even naar ons andere huis!

Heb er zin in.

Hatsjoe!

3 opmerkingen:

  1. Inderdaad, gewoon vandaag heel kalm aan doen, lekker slapen en paracetamols naar binnen werken. Je zal zien dat je vanavond je al een stuk beter voelt!
    Mocht ik je niet meer zien, een hele fijne vakantie gewenst!! Lekker genieten in NL, Fr en NYC!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh Mickey, wat sneu!! Nou, hopelijk slaap je goed in het vliegtuig en is het over zodra je voet op Nederlandse grond zet!! Geniet er van in NL, La France en NY.

    BeantwoordenVerwijderen